Functies en diensten bij Bitcode Al

Afhankelijk van uw besturingssysteem kunt u de Bitcode Al-app downloaden van Google Play of de App Store.

De app is eenvoudig te gebruiken en biedt twee soorten UI: Lite en Pro. De Lite-versie biedt een eenvoudige interface om nieuwe gebruikers te helpen navigeren door de basisfuncties, terwijl de Pro-versie het grootste deel van de functies biedt die Bitcode Al biedt.

U kunt schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van uw behoeften en of u een nieuwe gebruiker of een crypto-veteraan bent. De gebruiksvriendelijke applicatie van Bitcode Al biedt alle noodzakelijke diensten die u nodig kunt hebben om aan uw crypto-reis te beginnen.

Dubbele Valuta

Dual Currency is de eerste van de vele functies die Bitcode Al aanbiedt. Het is het eerste dual currency-product in de hele crypto-industrie, vóór andere platforms zoals Binance. Dual Currency is een kortetermijninvestering waarmee je rente kunt verdienen, ongeacht de schommelingen in de cryptomarkt.

Als je een cryptocurrency zou kopen, zeg BTC, is de kans groot dat de markt wat schommelingen zou doormaken tijdens de investeringsperiode. Met het Dual Currency-product kiest u de uitoefenprijs, het APY en de looptijd van uw voorkeur. Beleg met USDC, en verdien rente terwijl het ofwel wordt omgezet in BTC tegen de prijs en koers die je eerder hebt gekozen, of verdien USDC tegen een hoog APY. Het zal afhangen van de afwikkelingsprijs op de vervaldag in vergelijking met uw uitoefenprijs.

U kunt ook investeren in BTC om een hogere rente of een betere verkoopprijs te krijgen. Overweeg dit scenario: U kocht een bepaalde hoeveelheid Bitcoin en belegt het voor een maand. Als, op het moment van de rendementsuitkering, de Bitcoin keldert, ontvangt u uw rente in Bitcoin en kunt u vasthouden tot de markt weer stijgt.

Maar als de koers van de Bitcoin omhoog schiet, verdient u uw rendement in USDC. De gekoppelde koers dient als benchmark en zorgt ervoor dat uw inkomsten niet dalen bij plotselinge marktschommelingen. Het Dual Currency product biedt zekerheid door u uit te betalen in een van de twee valuta’s in het geval er verliezen optreden in de cryptomarkt.

Smart Trend

Smart Trend stelt beleggers in staat om meer inkomsten te verdienen door het selecteren van DeFi mijnbouwprojecten en deze te mengen met een aantal call-opties om de juiste balans te vinden tussen winst en risico. Het stelt u in staat om rendement te verdienen door te wedden op de beweging van de crypto-markt.

Er zijn twee soorten Smart Trend beleggingen: Smart Bull en Smart Bear, afhankelijk van waar de markt ligt. BTC, ETH, en BCH worden ondersteund.

Er valt veel winst te behalen met Smart Trend, dus u kunt voor een van beide gaan na het onderzoeken van de financiële modellen, het inwinnen van beleggingsadvies, en het bedenken van uw voorspellingen.

Minimale investering: 50 USDC/USDT

Beste koop fondsen

Best Buy Funds zijn een verzameling fondsen die door de onderzoeksteams van Bitcode Al zijn geselecteerd en die een consistente rente bieden gedurende de beleggingsperiode.

In vergelijking met de andere fondsen moet u uw fondsen zorgvuldig toewijzen omdat er een minimum opslag vereist is.

Dit kan leiden tot een paar risico’s, zoals het verliezen van uw fondsen als de markt niet beweegt volgens uw voorspellingen. Dus, moet u onderzoek dienovereenkomstig voordat u investeert in Best Buy Funds.